Україна і світ

Дивна та несумісна пара: Єфросиніна зворушила зверненням до чоловіка-військового


Українська телеведуча Маша Єфросиніна привітала свого чоловіка Тимура Хромаєва з річницею весілля. У 2024 році вже минув 21 рік з моменту створення їхньої сім’ї.

Єфросиніна привітала чоловіка з річницею

В Instagram ведуча опублікувала знімок зі своїм чоловіком, і ніжно звернулася до нього з теплими словами. Маша розповіла, що вони познайомилися на вулиці, але Тимур загубив її номер телефону, а під час першого спільного відпочинку в Іспанії вони проводили час за душевними розмовами і з сангрією.

Єфросиніна також зізналася про відмінності в погляді на речі з чоловіком – приміром, ведуча може з’їсти бутерброд із сиром, а Тимур перетворює сніданок на магію.

Зараз дивляться

– У день нашого казкового весілля ми вирішили святкувати його кожні п’ять років, і жодного разу це не зробили…Проте точно знаємо, що ще зробимо. Ти був поруч під час обох моїх пологів, підтримував мене. 22 роки ти даруєш мені одні й ті самі троянди кольору червоного вина, – продовжила ведуча.

Маша додала, що дуже пишається своїм коханим.

– Ми для багатьох дивна і несумісна пара, але нам це подобається… Тільки ми вдвох знаємо, за що прощаємо одне одному все, і що тримає наш шлюб уже 21 рік, – поміркувала вона.

Раніше Єфросиніна розповіла, як справляється зі стресом через службу чоловіка на фронті. Знаменитість зазначила, що вони дотримуються правил під час спілкування, щоб не розхитати емоційний стан одне одного.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Тимур Хромаєв


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 16:09:33