Україна і світ

Ціна свободи найвища і незворотна: привітання спортсменів із Днем Незалежності

24 серпня Україна відзначає 33-тю річницю незалежності. З цієї нагоди відомі спортсмени у соціальних мережах щемливо вітають своїх земляків з особливим святом для українців.

Наші спортсмени – це так само наша гордість, як військові. Завдяки ним на міжнародних аренах у різних куточках світу лунає наш славень та підіймається жовто-синій прапор.

Факти ICTV зібрали проникливі слова українських спортсменів зі святом Дня Незалежності України.

Зараз дивляться

Спортсмени вітають з Днем Незалежності України

Тенісистка Еліна Світоліна зазначила, що світ пізнав Україну завдяки неймовірній силі та боротьбі за незалежність.

Вона додала, що нашу незалежність вкотре в нас намагалися забрати, але ціна свободи найвища і незворотна.

— Світла пам’ять героям, які віддали своє життя у цій боротьбі… Низький уклін нашим воїнам, які стоять на захисті прав і свобод кожного українця. За незалежність ми будемо боротися, будемо пишатися й пам’ятати та робити все, щоб майбутні покоління жили у вільній країні. З Днем Незалежності України, – написала тенісистка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Elina Monfils (@elisvitolina)

З днем Незалежності привітав українців легенда світового футболу та президент УАФ Андрій Шевченко.

Він записав своє звернення у Харкові, зазначивши, що це місто, як і кожне інше наше велике й мале місто, селище, тримає удар ворога й стоїть непохитно.

— Що таке незалежність? Це можливість жити у вільній країні, будувати краще майбутнє для себе та наших дітей, самостійно ухвалювати рішення та обирати свій шлях, бути собою. Наша незалежність — це найвища цінність, яку українці щодня виборюють на полі бою. 10 років ми стоїмо незламно, – заявив Шевченко.

Президент УАФ подякував українським героям і героїням, нашим захисникам і захисницям, кожному й кожній, хто став на захист нашої свободи. Шевченко наголосив, що ми, українці, завжди були й будемо вільним народом.

Вітання українцям зі святом висловила бронзова призерка Олімпіади-2016 Ганна Різатдінова.

— З Днем Незалежності, незламні! Родино, – додавши відео з українськими спортсменами, які прославляють нашу країну.

Олімпійський чемпіон та бронзовий призер Ігор з греко-римської боротьби Жан Беленюк також привітав з Днем Незалежності.

Спортсмен поділився дитячим фото, яке було зазнімковане на Андріївському узвозі у Києві у День Незалежності.

Колишній футболіст донецького Шахтаря та збірної України Ярослав Ракицький опублікував світлину з національним прапором.

— З Днем Незалежності, Україно! Найсильніша! З Вірою в Україну, – написав спортсмен.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Yaroslav_Rakitskyy_official (@rakitskyy_official)

Голкіпер мадридського Реала та збірної України Андрій Лунін опублікував спільне фото зі своєю дружиною та привітав українців з Днем Незалежності.

— Нехай цей день стане символом нашої сили, єдності та незламного духу. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити. Хай мир і щастя завжди супроводжують кожного з нас, – зазначив футболіст.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Anastasiia Tomazova (@a.nastasica)

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився світлиною, на якій зображені він, його дружина, син та вокаліст гурту Океан Ельзи Святослав Вокарчук, які тримають український прапор.

— Сьогодні ми всі разом відзначаємо 33 роки незалежності та стійкості України! Хочеться вшанувати минуле та сьогодення — хоробрість тих, хто боровся за свободу, тих, хто продовжує стояти міцно, і незламний дух нації, яка ніколи не здається, – зазначив він.

Ребров додав, що продовження повномасштабного вторгнення Росії на нашу територію – це нагадування про жертви та силу народу, об’єднаного любов’ю до рідної землі.

Він подякував захисникам, які захищають наше небо, вулиці та майбутнє: Ваша мужність надихає нас усіх. Разом ми рухаємося далі, сильні, горді та вільні!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Serhiy Rebrov (@rebrov_serhiy)

Олімпійський чемпіон із гімнастики Олег Верняєв також привітав земляків зі святом. Спортсмен опублікував світлину, на якій постав у чорній футболці з орнаментом та підписом: Кохати.

— З Днем Незалежності, рідна Україно. А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни, – зазначив він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що з Днем Незалежності привітала українців співачка Софія Ротару. Зробила артистка це у звичному для себе стилі за допомогою соцмережі Instagram.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-24 14:26:42