Україна і світ

Автобус ФК Ужгород потрапив у ДТП, коли прямував на гру: є постраждалі

Команда футбольного клубу Ужгород, який виступає у Другій лізі, потрапила у ДТП у Житомирській області, коли прямувала на гру з Поліссям-2.

Про це повідомила пресслужба клубу у соціальних мережах.

Автобус ФК Ужгород потрапив у ДТП

— Дорогою на гру наша команда потрапила у неприємну ДТП, за 100 км до Житомира, де запланований поєдинок з Поліссям-2, – йдеться у дописі.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали головний тренер Яромир Лобода, тренер Роберт Смокоровський, лікар Володимир Червіняк. Їх доправили до найближчої лікарні. Меншої тяжкості травми у фізіотерапевта Михайло Данькова та стратегічного директора Фелікса Ардельянова.

Зараз дивляться

У клубі зазначили, що мікроавтобус, у якому їхав керівний та тренерський склад клубу, дуже пошкоджений та, ймовірно, не підлягає ремонту.

Фото: ФК Ужгород

Через ці обставини команда отримала психологічний удар напередодні гри, проте після тривалих слідчих дій все ж поїхала на вечірнє тренування.

Зазначалося, що на гру із Поліссям-2 команда готується вийти на поле у досить обмеженому складі і попри негаразди продемонструвати свій характер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Матч між Поліссям-2 та ФК Ужгород стартувала 18 серпня об 11:00 та закінчилася розгромною перемогою господарів з рахунком 4:1. Після двох матчів у групі А Другої ліги Полісся-2 набрало три очки та йде на шостій позиції. В Ужгорода одне очко після двох матчів та передостання, дев’ята сходинка.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-18 13:09:56