Україна і світ

Заступник Міністра оборони перевірив стан забезпечення тиловим майном в ОК «‎Південь»

Заступник Міністра оборони України з робочою групою провів інспекцію забезпечення тиловим майном однієї з бригад в Оперативному командуванні «‎Південь».

Про це інформує Міністерство оборони України.

У відомстві розповіли, що інспекція розпочалася з відвідування їдальні, де було перевірено повноту та якість порцій. Військовослужбовці підтвердили, що страви готуються смачно і в достатній кількості, відповідаючи нормативам та задовольняючи їхні потреби.

Дмитро Кліменков оглянув умови зберігання сипучих продуктів харчування, зокрема круп, борошна, печива, олії та води та склад фруктів та овочів. “‎Під час інспектування ми пересвідчилися в належній якості продукції. Ми не побачили гнилі чи недбайливого поводження зі зберіганням фреш-товарів. Це результат добре налагоджених процесів постачання та ефективної роботи продовольчої служби, яка відповідає за якість продуктів харчування«‎, — зазначив заступник міністра оборони.

Також було проінспектовано склад, де зберігаються м’ясо і риба, обладнаний генераторами та системою кондиціонування. Наступним етапом стало оглядання складів з речовим майном.

«‎Приміщення не протікають, система зберігання організована належним чином, майно розподілене по найменуванням. Військовослужбовці на 100% забезпечені захистом, зокрема бронежилетами та касками, а також одягом. На складі вже розпочали прийом зимового одягу та взуття належної якості», — зазначив Дмитро Кліменков.

Крім цього, він пообіцяв переглянути кількісні пропорції розмірів одягу, який закуповується для ЗСУ, враховуючи побажання військовослужбовців.

Насамкінець Дмитро Кліменков ознайомився з роботою децентралізованих закупівель у бригаді.

«‎Ми побачили, що відповідальний фінансист добре організував процеси. Завдяки перерахунку ПДФО, бригада закуповує дрони, засоби РЕБ, радіозв’язку тощо», — підсумував заступник міністра оборони України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, завдяки ефективній стратегії закупівель Державний оператор тилу законтрактував постачальників шоломів бойових балістичних повнорозмірних та з високою обрізкою із суттєвою економією.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-07-24 15:44:04