Україна і світ

Святослав Вакарчук показав, як виступає на передовій під вибухи – ВІДЕО

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук показав, як виступає перед захисниками на передовій. Зокрема, він продемонстрував, наскільки це буває небезпечно, адже паралельно з “концертом” пролунали вибухи.

Вакарчук під час виступу на “нулі” ледь не потрапив під обстріл

В Instagram Святослава з’явилося чергове відео з виступу на передовій. Музикант від початку повномасштабної війни активно їздить гарячими точками, підтримуючи наших військових, а тому такий контент у його стрічці соцмережі – не рідкість. Однак цього разу ролик все ж відрізнявся від інших, оскільки Вакарчук вирішив продемонструвати реалії.

Святослав виступив для бійців на Торецькому напрямку. Під час того, як він виконував пісню Черемшина, пролунали вибухи. Співак не припинив співати, а продовжив виступати для захисників.

Зараз дивляться

– Іноді я співаю під звуки арти. Іноді – наші виходи. А іноді десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент. Черемшина. Торецький напрямок. 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха. Наші дні, – написав під відео Вакарчук.

Наприкінці виступу Святослав подякував захисникам і зазначив, що неодмінно приїде ще.

Реакція мережі

Шанувальників здивували залізні нерви Вакарчука. Також вони подякували йому за те, що він продовжує підтримувати захисників.

  • Велика повага, дякую, і любов до всіх цих мужніх людей, що на відео! Виконання вогонь!
  • Хлопці навіть не поворухнулися від звуку пострілу… Наші герої.
  • Дякуємо, Святославе! Дякуємо захисникам! Нехай вас Бог береже. Ви робите дуже важливу і потужну справу. З такими захисниками і такою підтримкою ми неодмінно переможемо.
  • Браво! Дякую за підтримку хлопців!
  • Дуже дякуємо за те, що ви робите.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-24 15:29:07