Україна і світ

Вийшов перший тизер фільму про Формулу-1 з Бредом Піттом: коли прем’єра

У мережі з’явився перший тизер нового фільму під назвою F1 про перегони Формули-1 із Бредом Піттом у головній ролі. Одну з головних ролей також виконав Дамсон Ідріс.

Фільм про Формулу-1: що відомо і коли вийде

У майбутній картині Бред Пітт виконує роль колишнього гонщика Формули-1 Сонні Хейса, який повертається у спорт і стає партнером новачка Джошуа Пірса (Ідріс) у вигаданій команді APXGP.

Акторський склад фільму доповнюють такі актори як Хав’єр Бардем, Керрі Кондон, Тобіас Мензіс, Сара Найлс, Кім Бодня та Самсон Кайо. У фільмі Бардем постане у ролі боса команди APXGP.

Зараз дивляться

Знімання стрічки F1 відбувалися на реальних перегонах Формули-1, зокрема минулорічному Гран-прі Великої Британії.

Фільм створено у співпраці з Формулою-1. У тизері стрічки можна побачити реальних осіб, зокрема гонщиків Red Bull Макса Ферстаппена, Серхіо Переса, пілотів Ferarri Шарля Леклера та Карлоса Сайнса, Фернандо Алонсо із Aston Martin, ексдиректора Haas Гюнтера Штайнера та інших.

Режисером стрічки став Джозеф Косінскі, який працював над картиною Топ Ґан: Меверік. Серед продюсерів фільму Бред Пітт та семиразовий чемпіон Формули-1 Льюїс Гемілтон, який також брав участь, зокрема у написанні сценарію.

Очікується, що фільм F1 вийде на великі екрани у світі 25 червня 2025 року.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-08 00:28:05