Україна і світ

Бріджертони актори та ролі: який вигляд мають герої в реальному житті

На Netflix вже вийшла друга частина 3 сезону Бріджертонів, на яку з нетерпінням чекали всі прихильники серіалу.

Мільйони глядачів уважно стежать за розвитком стосунків між Пенелопою та Коліном, а також насолоджуються естетикою богемного життя Лондона.

Зірки Бріджертонів завоювали прихильність публіки не лише чудовою акторською грою, а й своїм зовнішнім виглядом. Який вигляд актори Бріджертонів мають у реальному житті та що відомо про їхні ролі у серіалі – далі у матеріалі.

Зараз дивляться

Нікола Кохлан – Пенелопа Фезерінгтон

Нікола Кохлан стала головною героїнею 3 сезону Бріджертонів. Вона зіграла роль Пенелопи Фезерінгтон, молодшої дочки сімейства Фезерінгтонів. Під псевдонімом леді Віслдаун вона пише огляди на світські раути та підштовхує суспільство до пліток.

Люк Ньютон – Колін Бріджертон

Люк Ньютон виконав роль Коліна Бріджертона, третьої за старшинством дитини в родині Бріджертонів.

Фібі Дайневор – Дафні Бріджертон

Фібі Дайневор втілила роль Дефне Бріджертон. Вона четверта сестра у родині, яка підкорила глядачів своєю мрійливістю та щирою вірою у кохання.

Реге-Жан Пейдж – Саймон Бассе

Реге-Жан Пейджу дісталася роль Саймона Бассе, герцога Гастінгса. Його персонаж – привабливий і харизматичний, має складне і важке минуле, яке зробило його замкнутим і відстороненим від людей.

Джонатан Бейлі – Ентоні Бріджертон

Джонатан Бейлі зіграв старшого брата сім’ї, на якому лежить вся відповідальність. Він вирішує одружитися тільки тому, що цього вимагає звичай, але у життя на Бріджертона свої плани.

Симон Ешлі – Кейт

Симон Ешлі виконала роль Кейт, яка понад усе прагнула захистити свою сім’ю та забезпечити молодшій сестрі щасливе майбутнє. Однак вона сама закохалась і це перевернуло все її життя з ніг на голову.

Клаудія Джессі – Елоїза Бріджертон

У Бріджертонах акторка втілила роль Елоїзи – прямолінійної, розумної та гострої на язик леді, яка засуджує світський спосіб життя, займається саморозвитком та не прагне вийти заміж.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-14 16:05:52