Суспільне мовлення

Львівщина 21 березня попрощається із сімома захисниками

Сьогодні, 21 березня, на Львівщині попрощаються із полеглими військовими: Ярославом Облоненком, Тарасом Оприском, Павлом Лінкевичем, Віталієм Дерейком, Валентином Королем, Вадимом Сухоруковим та Павлом Пецюхом.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Ярослав Облоненко народився і проживав у місті Стрий. Був солдатом, стрільцем 1 стрілецького батальйону. Загинув 17 березня від мінометного обстрілу в районі Білогорівки на Луганщині.

Ярослав Облоненко. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Тарас Оприск родом із села Гірське Миколаївської громади. Був солдатом, розвідником-навідником військової частини А4056. Загинув 16 березня, виконуючи бойове завдання в районі Твердохлібового на Луганщині.

Тарас Оприск

Тарас Оприск. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Павло Лінкевич (позивний “Freeman”) — житель міста Жовква. Воїн служив у військовій частині Т0910, обороняв Україну у східному напрямі. Загинув 2 березня 2024 року на Бахмутському напрямку у віці 37 років.

Павло Лінкевич

Павло Лінкевич. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Віталій Дерейко — житель міста Броди Золочівського району. Він був стрільцем-снайпером десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу. Загинув 10 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Захиснику було 44 роки.

Віталій Дерейко

Віталій Дерейко. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Валентин Король — житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А7075. Загинув 13 березня на Донеччині.

Валентин Король

Валентин Король. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Вадим Сухоруков — житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А 0284. Загинув 15 березня на Донеччині. Йому було 25 років.

Вадим Сухоруков

Вадим Сухоруков. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Павло Пецюх народився у місті Селидове Донецької області. Проживав у Новояворівську. З 2000 до 2002 року проходив військову службу в армії. З початком повномасштабного вторгнення чоловіка призвали на військову службу до лав Збройних сил. Загинув 16 березня на Луганщині.

Павло Пецюх

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Павло Пецюх. Фото: пресслужба Львівської ОВА


Джерело: Суспільне мовлення України