Україна і світ

Військова допомога з Німеччини допоможе нам наблизити перемогу та відновити мир і стабільність у Європі – Олександр Поліщук

Зустріч із керівником кризового центру «Україна» Міністерства оборони Федеративної Республіки Німеччина бригадним генералом Крістіаном Фройдінгом провів заступник Міністра оборони України Олександр Поліщук.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективні напрямки двостороннього співробітництва в оборонній сфері та подальшого зміцнення спроможностей ЗСУ.

Олександр Поліщук подякував німецькому уряду і німецькому народу за військову допомогу, рішення Німеччини щодо постачання Україні танків Leopard та активну участь ФРН у зустрічах Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

– Військова допомога з Німеччини для нашої оборони – надзвичайно потрібна. Вона допоможе нам наблизити перемогу та відновити мир і стабільність у Європі. Ми обговорили поточні та нові проєкти допомоги від уряду ФРН, заходи підготовки військ та нашу співпрацю на перспективу, – наголосив Олександр Поліщук.

Бригадний генерал Крістіан Фройдінг висловив непохитну підтримку українського народу та наших воїнів.

За особистий внесок у розвиток українсько-німецького оборонного співробітництва Олександр Поліщук від імені Міністра оборони нагородив керівника кризового центру «Україна» при Бундесвері відзнакою Міністерства оборони України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Міністерство оборони України

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-30 10:06:54