Україна і світ

Зірка Володаря перснів Вігго Мортенсен заговорив українською

Голлівудський актор Вігго Мортенсен заговорив українською. Він виголосив промову нашою мовою зі сцени кінофестивалю Миколайчук Open, що проходить у Чернівцях.

Зірка Володаря перснів заговорив українською

Вігго Мортенсен, відомий за роллю Арагорна у Володарі перснів, подякував зі сцени фестивалю організаторам за запрошення. Він сказав, що для нього це велика честь. Зробив актор це українською, прочитавши заздалегідь підготовлену промову з листочка. Відео з цим моментом оприлюднила одна з відвідувачок Миколайчук Open.

– Дякую, що запросили наш фільм на ваш фестиваль. Це велика честь бути тут і ділитися нашою історією з усіма вами, – сказав Вігго.

Далі актор уже англійською мовою в жартівливій формі вибачився за свою неідеальну українську.

Зараз дивляться

– Прошу вибачення, що двічі переїхав вашу мову на машині, – пожартував Мортенсен.

Актор додав, що пишається тим, що перебуває в Україні. Він висловив захоплення нашою нацією, зазначивши, що вона має залишатися такою ж гордою.

– Я гордий бути тут, оскільки це Україна. І це велика, незалежна, сильна нація, і вона повинна залишатися такою, – зазначив Вігго.

Раніше ми писали, що Вігго Мортенсен приїхав в Україну. Тричі номінант на Оскар відвідав відкриття Миколайчук Open у Чернівцях. Фільм актора Мертві не завдають болю показали на відкритті кінофестивалю. У ньому він не лише зіграв головну роль, а й виступив сценаристом, продюсером і режисером.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 17:29:18

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин