Україна і світ

Зірка Володаря перснів Ієн Мак-Келлен прокоментував свій стан після падіння зі сцени

Британський актор Ієн Мак-Келлен розповів про свій стан після падіння зі сцени у театрі в Лондоні. Зірка фільму Володар перснів зазначив, що “з нетерпінням чекає на повернення до роботи”.

Як почувається Ієн Мак-Келлен після падіння зі сцени

Актор, який зіграв Гендальфа у франшизі Володар перснів, подякував шанувальникам за підтримку.

– Після нещасного випадку, що стався вчора ввечері під час вистави Player Kings, мої травми були діагностовані та проліковані низкою експертів, спеціалістів і медсестер, які працюють у Національній службі охорони здоров’я. Їм я, звісно, безмежно вдячний, – сказав Ієн Мак-Келлен у зверненні до фанатів.

Лікарі запевнили актора, що його одужання буде швидким. За словами 85-річного Ієна Мак-Келлена, він з нетерпінням чекає, коли зможе повернутися до роботи в театрі.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що ввечері 18 червня Ієна Мак-Келлена госпіталізували в лікарню. Актор спіткнувся об реквізит і впав зі сцени під час виступу.

Як розповіли глядачі, виконуючи роль Фальстафа в постановці за мотивами першої та другої частини п’єси Шекспіра Генріха IV, Ієн у той момент розігрував сцену бою. Після падіння він закричав, але залишився при свідомості.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 11:30:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин