Україна і світ

Женя Галич розповів, що у нього було побачення з Христиною Соловій

Музикант і військовий ЗСУ Женя Галич зізнався, що одного разу ходив на побачення зі співачкою Христиною Соловій. Також він розповів, що запрошував на зустріч фронтвумен The Hardkiss Юлію Саніну.

Галич про побачення із Соловій

За словами Жені, їхнє побачення з Христиною було в клубі, проте пройшло воно зовсім не так, як очікувалося. Тоді Соловій стало зле, а тому він був змушений виносити її на руках. Коли саме це було – музикант говорити не став. Про це він розповів в інтерв’ю Це ніхто не буде дивитись.

– Ну, мені здається, що в мене було побачення з Христиною Соловій… Було як побачення, але просто їй тоді стало погано, і ми допомагали їй подолати напад кольки чи чогось подібного, і на руках її виносив із клубу, – зазначив Галич.

Попри своєрідне побачення, лідер гурту O.Torvald зізнався, що почуттів до Соловій у нього не було.

Зараз дивляться

Галич запрошував на побачення Саніну

Також Женя поділився, що нещодавно хотів сходити на побачення з Юлією Саніною і навіть запрошував її.

– Вона сказала, що це неактуально зараз. Ми щось сміялися і я сказав, що це типу побачення. Вона сказала: – Ні, на жаль, це зараз неактуально, – поділився Галич.

Що цікаво, Женя Галич перебуває у шлюбі з дружиною Валерією з 2009 року. У подружжя двоє дітей. Про розлучення лідер O.Torvald не говорив, а тому, якщо з Соловій його побачення могло відбутися до, то щодо Саніної є питання.

До речі, Юлія також у шлюбі з гітаристом Валерієм Бебко, щоправда, в її профілі Instagram вже давно немає спільних фото з чоловіком.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 11:20:05