Україна і світ

Здолати ворога ми можемо лише разом: Олег Верняєв став другом ДШВ

Фото: Факти ICTV

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики, чемпіон світу, семиразовий чемпіон Європи Олег Верняєв долучився до проєкту Друзі ДШВ.

Олег Верняєв став другом ДШВ

– Здолати ворога ми можемо лише разом! Я – друг ДШВ і запрошую вас долучитися донатом! У спорті успіх команди залежить від єдності та підтримки кожного, так і наші військові потребують підтримки кожного з нас, – звернувся він до українців.

Верняєв закликав долучатися до всеукраїнської платформи Друзі ДШВ для підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ шляхом збору донатів з усієї України.

– Кожен може підписатися на платформу та донатити будь-яку суму щомісяця або разово (підписка стягує автоматично суму, яку ви самі обираєте). Можна донатити на Десантно-штурмові війська в цілому або обрати конкретну бригаду, яку ви хочете підтримувати, щоб спрямувати донат саме на них, – пояснив він.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ???????????????? ???????????????????????????????????? (@verniaiev13)

За його словами, за щомісячні донати від 500 грн ви отримуєте подарунки у вигляді мерча ДШВ, від 100 грн – цифрові нагороди Друга ДШВ.

Всеукраїнська платформа Друзі ДШВ

Підтримати десантників може кожен українець, ставши другом ДШВ.

Всеукраїнська платформа Друзі ДШВ дає можливість усім охочим зробити одноразову пожертву або ж оформити щомісячний платіж.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для  цього треба лише перейти за посиланням, обрати бригаду, яку ви можете підтримати, або ж спрямувати кошти на загальний фонд проєкту, з якого їх розподіляють на найактуальніші потреби українських десантників.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 15:00:17