Україна і світ

З українськими мотивами: Alyona Alyona та Jerry Heil переспівали хіт Ріанни


Українські співачки Alyona Alyona та Jerry Heil випустили новий мініальбом, де переосмислили звучання Teresa & Maria. З цією піснею зірки також виступали на Євробаченні 2024.

Alyona Alyona та Jerry Heil випустили новий мініальбом

Так, до їхньої збірки нових пісень увійшло відразу чотири треки. Наприклад, Alyona Alyona переспівала свою пісню Не втратимо зв’язок, а Jerry Heil – Хвилі. Серед спільних робіт можна відзначити пісню Teresa & Maria. Крім нового звучання до треку додали спів зі сцени Євробачення 2024. До речі, пісня допомогла нашим зіркам опинитися на третьому місці у фіналі конкурсу.

Артистки також підготували для фанатів сюрприз – вони переспівали легендарну пісню від Ріанни We Found Love, але у своєму стилі. Приміром, до оригінального звучання додали українські народні музичні інструменти.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Спільна пісня – поширена практика для наших артистів. У середині серпня Максим Бородін і Злата Огнєвіч випустили дуетний сингл Без тебе, і показали кліп до роботи. Очікувано, пісня розповідає про стосунки, в яких одна без одної обидві половинки почуваються неповноцінними.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 11:55:04