Україна і світ

Юлія Верба назвала суму, яку заробляє на місяць

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба назвала суму, яку заробляє на місяць.

Скільки заробляє Юлія Верба

Блогерка зізналась, що завдяки своїй діяльності у соцмережах вона заробила на три трикімнатні квартири та дві машини.

– Одна квартира $70 тис., друга – $80 тис., третя – $220 тис., вона в елітному районі з елітним ремонтом. Це гроші, які вкладені в нерухомість. Вартість машин: $200 тис. – одна, а друга – $45-50 тис. У мене в криптовалюті $20 тис., якщо десь за кордоном знадобляться гроші, щоб в обміннику вивести, – розповіла Юлія.

Зараз дивляться

Верба зазначила, що любить витрачати гроші на ювелірні прикраси. Зокрема, вона купила собі кільце Bvlgari та годинник Rolex. Також у блогерки є сумка Hermes.

За словами Юлії, все це їй вдалося придбати “за сім років безперервної праці”. Верба додала, що кожного місяця її дохід різний, сума залежить від кількості реклами в Instagram. Однак в середньому вона заробляє близько $45 тис. на місяць.

–  Два місяці тому я взяла вихідні і взагалі не працювала, мій дохід був нуль грн. Я ніколи не рахую, скільки я заробляю. Ну давай порахуємо дуже грубо. Якщо одна-дві реклами на день, хоча буває і п’ять реклам, і вісім, по 25-30 тис. грн. Ну і помножити 60 тис. грн на 30 днів. На місяць виходить $45 тис. грн, – поділилася блогерка.

Нещодавно Юлія Верба повідомила про свою вагітність. Для 21-річної блогерки це буде перша дитина, а от її обранець Костянтин Золотухін стане батьком вдруге. У нього є донька від попереднього шлюбу.

Фото: Юлія Верба

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-06 19:13:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин