Україна і світ

Євген Лісничий згадав, як заробив перші гроші

Зірка серіалу Голова на Новому каналі Євген Лісничий заробив свої перші гроші ще школярем. Примітно, що отримав він їх за акторство.

Євген Лісничий згадав про перший заробіток

Підлітком майбутній актор ходив до театрального гуртка. Коли він навчався у восьмому чи девʼятому класі, підвернулася можливість заробити 200 грн. Ці гроші стали першою зарплатнею школяра.

 – В новорічні свята ми з колегами, якщо можна так сказати, вітали молодших дітей у садочках та інших закладах освіти. Я грав Діда Мороза, як тоді робили. Не скажу, що було весело, адже зайняло майже весь день. Та водночас і дивно. Бо ця практика не відбила в мене бажання бути актором, – з усмішкою поділився Євген.

Щоби не шукати випадкових підробітків Лісничий почав старанно вчитися та працювати одразу за спеціальністю. У студентські роки він не чекав, коли доля створить для нього шанс увійти в професію, а створив його сам.

Зараз дивляться

Євген зателефонував до студії дубляжу і поцікавився, чи потрібні їм актори. Почувши ствердну відповідь, показав на що здатний. Починав Лісничий з маленьких епізодів та гуртівок. Нині у його портфоліо за вісім років накопичилося понад 500 ролей.

Фото: Новий канал

Кого Євгену Лісничому сподобалося дублювати найбільше

Виявилося, що найулюбленіша роль актора – король рок-н-ролу Елвіс з однойменного фільму. За словами Євгена, дубляж був дуже скрупульозним. Запис тривав пʼять днів. В процес задіяли три мікрофони.

– В одній зі сцен навіть запхав мікрофон до рота. Елвіс часто вигадував щось смішне. До речі, також вперше довелося зупинити запис, бо я посадив голос. Колеги кажуть, що в цьому фільмі звучу інакше, ніж будь-де. І то не може не тішити. Це справді роль, якою пишаюся, – резюмував Євген Лісничий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 13:22:07