Львівський портал

У Львові під час пожежі в квартирі загинув 40-річний чоловік

Вночі 8 жовтня на вулиці Виговського, 57 у Львові горіла квартира у житловому будинку. В результаті пожежі загинув 40-річний власник помешкання. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.

За даними надзвичайників, близько 00:20 надійшло повідомлення про пожежу. Горіло в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікна та з дверей помешкання виходив дим. Зі слів сусідів в квартирі міг знаходитись 40-річний власник.

За допомогою ручного інструменту рятувальники відчинили двері квартири, де виникло загорання. Там в кімнаті на дивані вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Окрім цього, через сильне задимлення на свіже повітря з верхнього поверху та сусідньої квартири вивели шістьох мешканців.

До ліквідації пожежі залучили 11 вогнеборців та дві одиниці спецтехніки. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 м кв. та вікно.

Причини та обставини виникнення займання встановлюють фахівці. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-08 10:33:16