Україна і світ

Є загрози з Бейрута, але Ізраїль готовий до будь-якого сценарію – Нетаньягу

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу у своєму зверненні до народу заявив, що Держава Ізраїль продовжуватиме боротьбу з усіма, хто загрожує єврейському народу, вбиває єврейських дітей.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Звернення Нетаньягу

Беньямін Нетаньягу виступив зі зверненням після ліквідації політичного лідера терористичного угруповання ХАМАС Ісмаїла Ганії та високопоставленого командира Хезболли Фуада Шукра.

Зараз дивляться

– Ізраїль завдав нищівних ударів своїм ворогам за останні кілька днів. Три тижні тому ми атакували військового начальника ХАМАСу Мохаммада Дейфа. Два тижні тому ми атакували хуситів, здійснивши одну з найбільш далекобійних атак ВПС. Учора ми атакували військового начальника Хезболли Фуада Шукра, – сказав Нетаньягу в телевізійному зверненні.

За його словами, Ізраїль переживає складні дні, адже цілком реальна загроза з Бейрута. Він запевнив, що Ізраїль продовжуватиме боротися з усіма, хто шкодить його народу, у кого на руках кров єврейського народу.

– Це складні дні. Є погрози з Бейрута. Ми готові до будь-якого сценарію. Ми зведемо рахунки з кожним, хто завдає нам шкоди, з кожним, хто вбиває наших дітей, з кожним, хто вбиває наших громадян, з кожним, хто завдає шкоди нашій нації, – рішуче заявив прем’єр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 09:18:08