Україна і світ

Як висушити волосся без світла: лайфхаки

Щоби зберегти волосся у гарному стані, не варто залишати його мокрим на тривалий час і тим більше лягати спати одразу після миття голови.

Звісно, для сушіння можна скористатися феном, але що робити, коли його немає або на тривалий час вимкнули електрику.

Як можна висушити волосся без світла – читайте лайфхаки в матеріалі Фактів ICTV.

Зараз дивляться

Як висушити волосся без світла

Мокре волосся вразливе, ламке та схильне до посічених кінчиків. Саме тому фахівці радять сушити його феном одразу після миття голови. Але що робити, коли немає світла, ви в дорозі або просто не хочете зайвий раз використовувати прилад?

Розгляньмо кілька хитрощів, які допоможуть прискорити процес сушіння волосся без застосування фена.

Як швидко висушити волосся, коли немає світла, за допомогою звичайного та паперового рушника

Для цього способу підійдуть рушники із мікрофібри, вафельні або махрові. Вони найкраще вбирають вологу. Для кращого результату можна взяти одразу декілька штук.

Промокніть мокре волосся одним рушником. Потім візьміть другий рушник і знову промокніть волосся. Після цього оберніть вже частково просушене волосся сухим рушником і походіть з ним деякий час.

Ретельно просушити волосся допоможуть і багатошарові паперові рушники. Для цього відокремте невеликі пасма волосся та промокніть їх паперовими рушниками від коренів до самих кінчиків.

Зверніть увагу! Під час сушіння волосся за допомогою рушника не можна надто терти пасма. Рухи повинні бути повільними й акуратними.

Як висушити волосся за допомогою вентилятора

Швидко висушити волосся можна скориставшись вентилятором, але майте на увазі, що це екстремальний вид сушіння, тож його не варто використовувати дуже часто.

Під час сушіння тримайте його якомога далі від голови. У жодному разі не наближайтеся до решіток із лопатями та стежте, щоб на них випадково не намоталося волосся.

Як висушити волосся за допомогою гребінця

Під час використання цього методу необхідно взяти гребінець із широким розташуванням зубців і деякий час ретельно розчісувати волосся. Спочатку розчешіть кінчики, а потім пройдіться по всій довжині.

Як іще можна висушити волосся без світла

Якщо на вулиці літо, то висушити волосся можна за допомогою сонечка. Необхідно вийти на вулицю та посидіти кілька хвилин під промінчиками, але перед цим не забудьте нанести на волосся термозахист.

Якщо ви помили голову на ніч, можна підсушити волосся за допомогою рушника та заплести коси. Так ви не тільки висушите волосся, а й отримаєте красиві локони.

Ми розказали, як висушити волосся без світла. Але названі способи не варто застосовувати дуже часто, щоб не пошкодити структуру волосся.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 18:45:07