Україна і світ

Як і чим відмити руки від молодої картоплі: поради

Відмити руки після молодої картоплі не так вже й просто. Сік овоча спричиняє стійкий бруд, який важко прибрати за допомогою звичайного мила.

Факти ICTV підготували дієві способи, які допоможуть без зайвого клопоту прибрати темні плями від молодої картоплі на руках.

Як відмити руки після чищення молодої картоплі

Ну, хто ж не любить страви з молодої картоплі? Воні смачні та поживні. Проте після їх приготування можна зіткнутися з проблемою. З’являються темні плями від молодої картоплі на руках, що мають дуже непривабливий вигляд.

Зараз дивляться

Але не варто хвилюватися й відмовлятися від сезонного продукту. Ми підготували прості способи, які допоможуть очистити руки від небажаного бруду.

Чим відмити руки від молодої картоплі

Намочіть руки в теплій воді, посипте забруднені місця содою і гарненько потріть. Щоб покращити результат, можна скористатися пемзою або щіткою.

Відріжте скибочку лимона та протріть нею руки. Залиште на деякий час, щоб сік висвітлив забруднені місця, після цього змийте його та змастіть руки кремом.

  • Нашатирний спирт

Візьміть спирт, нанесіть на ватний диск та протріть забруднені місця на руках. Після цього ретельно змийте водою та змастіть кремом.

  • Мильний розчин

Відмити руки від молодої картоплі можна за допомогою розчину господарського або дитячого мила. Для очищення необхідно взяти 50 г мильної крихти й змішати з 500 мл води. Ретельно перемішати, щоб утворилася густа піна, й додати 2 пігулки гідропериту. Він володіє сильним вбиральним ефектом, тому прискорить очищення.

Після цього потримайте руки у розчині приблизно 20 хвилин, змийте водою та нанесіть поживний крем.

Як відмити руки після чищення молодої картоплі за допомогою народних засобів

  • Відмити руки від молодої картоплі можна за допомогою самої картоплі. Так-так, картопляна маска допоможе позбутися темних забруднень, але для цього краще обрати старий овоч.

Для приготування необхідно відварити картоплю, зробити пюре з додаванням невеликої кількості молока та нанести маску на руки. Для кращого ефекту можна надіти рукавички, потримати 40 хвилин, після чого змити водою та змастити руки кремом.

  • Очистити руки від слідів молодої картоплі можна за допомогою помідора. Для цього нанесіть на руки сік, потримайте 10 хвилин та помийте руки під проточною водою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 16:10:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин