Україна і світ

Всього три кроки: Олена Лавренюк стала другом ДШВ і розповіла, як це зробити


Акторка театру і кіно, ведуча, зірка серіалу Кава з кардамоном на СТБ Олена Лавренюк долучилася до спільноти друзів ДШВ. Вона закликала всіх українців долучатися до підтримки героїв та допомагати забезпечувати їх усім необхідним.

Олена Лавренюк стала другом ДШВ

Зірка наголосила на важливості участі у всеукраїнському проєкті Друзі ДШВ, який створено спеціально для допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ.

Олена зауважила, що кожен може зробити свій внесок як для підтримки війська в цілому, так і для конкретної бригади. Акторка все детально показала у соцмережах.

– Щоби допомогти, достатньо зробити три кроки. Обрати напрямок. Обрати частоту донату. Обрати суму для переказу, – пояснила Лавренюк.

Зірка серіалу Кава з кардамоном також нагадала про бонуси для тих, хто підпишеться на автоматичні щомісячні донати. За підтримку від 100 грн можна гарантовано отримати цифрову відзнаку друга ДШВ, за внесок від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

Українські десантники завжди потребують дрони для боротьби з російськими окупантами, а також РЕБи для захисту від ворожих дронів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олена Лавренюк


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 15:00:48