Україна і світ

Володимир Зеленський: Сьогоднішній удар по Харкову — черговий прояв російського божевілля

Президент Володимир Зеленський заявив сьогоднішній російський удар по Харкову керованими авіабомбами – черговий прояв російського божевілля.

Про це він сказав у вечірньому зверненні.

«Ніяк інакше це назвати просто не можна. Тільки такі божевільні, як путін, здатні вбивати й тероризувати людей так підло. Вже відомо, що є поранені, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким. Кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога», — заявив Володимир Зеленський.

Він заявив, що заклики України до лідерів світу надати достатньо захисту ППО і дозвіл захищати життя наших людей саме так, як це буде ефективно, щоб російські терористи не могли навіть наблизитись до наших кордонів, — то йдеться про те, як буквально не допустити подібних терористичних ударів.

«Я дякую лідерам, які нас дійсно підтримують, дійсно бачать, що кожне рішення на підтримку України є рішенням на захист і порятунок життів», — додав глава держави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, 25 травня війська рф вдарили двома керованими авіаційними бомбами по будівельному гіпермаркету в Харкові. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-05-25 17:43:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин