Україна і світ

Візит Путіна до Північної Кореї: реакція Держдепу США

Росія відчайдушно намагається зміцнювати відносини з КНДР та Іраном, які можуть надати їй те, що потрібно для продовження агресивної війни проти України. Водночас США зроблять все можливе для припинення постачання зброї з цих країн.

Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен на спільній пресконференції з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Візит Путіна до Північної Кореї: реакція Держдепу США

– Ми продовжимо робити все можливе, щоб припинити підтримку, яку надають такі країни, як Іран і Північна Корея, – наголосив він, коментуючи сьогоднішній візит російського диктатора Володимира Путіна до КНДР.

Зараз дивляться

За його словами, Північна Корея надає значні обсяги боєприпасів Росії, а також іншу зброю для використання в Україні, як і Іран, який постачає, зокрема, і безпілотники.

– Ми дуже стурбовані цим, бо це те, що підтримує війну. А найшвидший спосіб закінчити війну – це позбавити Путіна думки про те, що він може пережити Україну і всіх її союзників, а також, якщо він знатиме, що палива, яке потрібне для його військової машини, більше не буде, – наголосив Блінкен.

Володимир Путін сьогодні прибув до Північної Кореї, де має зустрітися з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Як пише The Whashington Post, ймовірно, два диктатори обговорюватимуть посилення військової співпраці, зокрема Путін проситиме додаткову зброю у КНДР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 09:58:48

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин