Україна і світ

Вадим Лисиця висловився про втікача Олега Кензова

Музичний продюсер Вадим Лисиця висловився про співака Олега Кензова. Тривалий час до повномасштабної війни вони співпрацювали, зараз же артист співає пісні російською мовою і виступає на одній сцені з путіністами, чого Лисиця зрозуміти не може.

Вадим Лисиця висловився про Олега Кензова

За словами Лисиці, він не знає, що наразі відбувається з Олегом і на чиєму він боці. Каже, далі свого носа співак не бачить, тому їхні шляхи й розійшлися.

– Він думав, що я стану його продюсером і все засяє. Усе засяяло, так, але я перепрошую, не досяяло тому, що наркотики – це погано, алкоголізм – це погано, не виконання своїх обов’язків – це погано. Я про це йому прямим текстом почав говорити, – зазначає продюсер.

Каже, йому контракт із Кензовим абсолютно був не потрібен, але артист змусив його підписати. Як виявилося – Олег навіть не читав документ.

Зараз дивляться

– Там був такий контракт, що він, бідолаха, на четвереньках стояв п’ять років і не міг нічого зробити. Ба більше, минуло п’ять років і він все одно не читав його, бо там був пункт, що після п’яти років ще потім два тижні він має можливість подати на розірвання. А він не подав, минає два тижні й один день, я йому телефоную кажу: – Олеже, привіт! Ще п’ять років. Розумієш, настільки воно тупе? Тому я не знаю, що з ним відбувається, просто тупий чувак, – висловився Вадим.

Нагадаємо, артист із початком повномасштабної війни виїхав з України. Він продовжив випускати пісні російською мовою і співати їх, хоч і вважає себе українським співаком.

Ба більше, нещодавно Олег Кензов з’явилися на фестивалі з путіністами. Він виступив на одній сцені зі співачками Альоною Апіною, Бьянкою, реп-виконавцем Серьогою і братом співачки Tayanna Мішею Марвіном, який зрадив Україну.

Фото: Олег Кензов, Вадим Лисиця

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-03 11:16:49