Україна і світ

Україна повинна використовувати всі засоби, щоб виграти війну – Стубб про удар по Оленьї

Президент Фінляндії Александар Стубб на тлі удару по російському аеродрому Оленья, що розташований за 200 км від північно-східного кордону Фінляндії, заявив, що прямих загроз безпеці країни немає.

Його слова цитує фінський мовник Yle.

Стубб про удар по аеродрому Оленья

Президент Фінляндії сказав, що він поспілкувався із прем’єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном і прем’єр-міністром Фінляндії Петтері Орпоо у зв’язку з ураженням російського аеродрому.

Зараз дивляться

— Основний меседж полягає в тому, що у нас немає причин для занепокоєння у Фінляндії. Ми тримаємо ситуацію під контролем і здатні реагувати, – сказав президент Фінляндії Стубб.

За його словами, Фінляндія зараз повинна зберігати спокій і пильність. Крім того, за його словами, фіни повинні звикнути до того, що війна наблизиться і до кордонів Фінляндії.

— Від Гельсінкі до Києва летіти зовсім недалеко. Ми повинні звикнути до того, що Україна повинна використовувати всі засоби, щоб виграти цю війну, і це також означає різні удари. І Росія буде продовжувати наносити гібридні удари, – заявив він.

Нагадаємо, 27 липня ГУР Міноборони завдяки успішній дроновій атаці, вразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник-ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі Оленья, що в Мурманській області РФ.

Загалом в ніч проти суботи були уражені три військові аеродроми держави-агресора, а також НПЗ в Рязані. Йдеться про аеродром Енгельс, що у Саратовській області, аеродром Дягілєво в Рязанській області та вже вказаний військовий аеродром Оленья в Мурманській області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 13:14:06