Україна і світ

У Львові врятували жінку з пухлиною яєчників – підірвала здоров’я, чекаючи двох синів з полону

Фахівці Львова прооперували 59-річну жінку з пухлиною яєчника, яка розвинулася на тлі стресу – проблеми зі здоров’ям, обстріли рідного села та полон синів.

Пережила страшні випробування

За своє життя Тетяна Миколаївна разом з чоловіком Романом виховала двох синів, раділа життю та онукам. Але все змінилось під час повномасштабного вторгнення РФ.

Діти стали на захист Батьківщини, брали участь в обороні Маріуполя та Азовсталі, а у травні 2022-го обидва сина потрапили у  російський полон.

До того ж село, де жила родина, постійно обстрілював ворог, тому довелось покинути рідну домівку та переїхати на Львівщину.

За два роки Тетяна Миколаївни нервувала через синів, смерть батька та погіршення здоров’я, внаслідок діабету вона втратила ногу.

Після визволення синів здавалось, ніби всі страждання жінки завершились. Але виявилось, що на тлі стресу розвинулась велика пухлина яєчника.

Порятунок у Львові

До львівських лікарів Тетяна Миколаївна потрапила у складному стані – рівень цукру був настільки високий, що загрожував її життю.

Новоутворення великих розмірів також спричиняло проблеми, тож фахівці ретельно планували лікування з урахуванням усіх можливих ризиків.

Завдяки професійній та злагодженій роботі лікарів, стан пацієнтки вдалось стабілізувати, провести хірургічне втручання та видалити пухлину.

Сьогодні, коли всі труднощі вже позаду, вона з нетерпінням чекає на перемогу України, аби нарешті повернутися додому та бачити, як ростуть її онуки.

Джерело і фото: Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 18:57:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин