Україна і світ

У Львівській області знайшли 11-річну Соломію Веклич, яка зникла тиждень тому

У Львівській області знайшли 11-річну дівчинку Соломію Веклич, яка зникла ще тиждень тому. Рятувальники виявили її живою, проте непритомною у лісі.

Соломія Веклич – як знайшли дівчинку, яка зникла тиждень тому

За інформацією ДСНС України, сьогодні, 27 липня, вранці дитину 2013 року народження виявили в лісовому масиві селища Річки Львівського району. Вона була на відстані близько 6 км від дому.

Соломія Веклич, яка зникла ще 20 липня, була живою. Однак дівчинка була непритомною, тому її передали медикам для подальшого огляду.

Зараз дивляться

Як зазначили в Поліції Львівщини, про зникнення Соломії 20 липня у поліцію повідомила мати. За її словами, донька вийшла з дому о 16:00. Після повідомлення пошуки дитини ні на хвилину не припинялися.

– Віра і спільні зусилля виявились не марними. Соломію розшукали, вона під наглядом лікарів. Ми вдячні усім, хто долучився до пошуків, допомагав прочісувати місцевість, давав інформацію та не втрачав надію, – зазначив очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Близько 11:00 ранку Соломію Веклич знайшли виснаженою, проте зараз її життю немає загрози. Пошуки дівчинки тривали майже сім діб.

Було залучено понад 600 людей, серед яких – поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та жителі Львівської області. Вони разом шукали дівчинку сім днів.

Учасники операції прочісували лісові масиви, обстежували водойми, опитували очевидців та встановлювали ймовірний маршрут руху Соломії, вивчаючи записи камер відеоспостереження. Були задіяні гвинтокрили та квадрокоптери. Врешті пошуки виявилися успішними.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-27 22:29:07