Україна і світ

У ГУР назвали головну мету усіх російських ІПСО в Україні

Усі інформаційно-психологічні операції, які проводить Росія проти України, мають одну мету – обвал оборони та відкриття внутрішнього фронту.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в інтерв’ю Центру протидії дезінформації при РНБО.

Мета російських ІПСО в Україні

– Всі ІПСО, фейки, пропаганда рашистів мають за кінцеву мету прорив і обвал українського фронту й відкриття внутрішнього фронту. Тому протидія такій гібридній інформаційній агресії є надзвичайно важливою, – зазначив Юсов.

За його словами, завдання російських спецслужб всередині нашої держави – зламати спротив, демотивувати і розколоти суспільство, змусити до громадянського протистояння, дискредитувати в очах українців не лише військово-політичне керівництво держави, а й образ військового як такий.

Зараз дивляться

– Всі ці кампанії мають на меті зрив мобілізаційних заходів, використання тем військовополонених та цивільних заручників для тиску на суспільство. Тому завдання держави – якісно комунікувати ці речі, медіа – відповідально ставитися до поширення інформації, громадян – відповідально споживати цю інформацію, – наголосив представник ГУР.

Юсов закликав українців користуватися верифікованими джерелами інформації, які “не хайпують на гарячих заголовках і біді людей”, а є частиною інформаційного спротиву російській агресії.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 816-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та на карті повітряних тривог в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-19 16:50:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин