Україна і світ

Тімберлейка звільнили з-під варти після арешту за п’яне водіння: буде суд

Співака Джастіна Тімберлейка звільнили з-під варти в Нью-Йорку після арешту за п’яне водіння. Про це заявив адвокат артиста, і надалі на нього чекає суд.

Тімберлейка звільнили з-під варти після арешту за п’яне водіння

Так, музиканта побачили п’яним за кермом у вівторок, 18 червня в Нью-Йорку. Тоді поліція помітила Джастіна за кермом новенького BMW – він не зупинився на знак Стоп і не дотримувався смуги руху.

Коли офіцер зупинив артиста, Тімберлейк заявив, що “випив один мартіні та поїхав за друзями додому”, згідно з судовими документами.

Зараз дивляться

Однак у справі вказуються і свідчення поліцейського – за його словами, очі музиканта були скляними, і від його дихання виходив різкий запах алкоголю. Офіцер додав, що у Тімберлейка була сповільнена мова, він погано стояв на ногах і погано себе показав під час усіх тестів на тверезість.

До речі, проходити хімічний тест на наявність алкоголю в крові Джастін відмовився тричі. За даними поліції, співака заарештували і залишили на ніч для пред’явлення обвинувачення. Тепер Тімберлейка відпустили без застави. Наступне судове засідання призначено на 26 липня.

Помилки роблять мільярдери і знаменитості – наприклад, у Швейцарії судять найбагатшу сім’ю Великої Британії через торгівлю людьми. Мільярдери відібрали у слуг паспорти і заборонили залишати територію особняка, який вони обслуговували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 10:14:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин