Україна і світ

Талановитих людей на роботі: привітання з Днем HR-менеджера в листівках і прозі


День HR-менеджера в Україні відзначають щорічно в третю середу вересня. У 2024 році свято припадає на 18 число.

Цього дня потрібно привітати тих, хто створює цілі команди з професіоналів своєї справи – HR-фахівці не тільки підбирають кандидатів на посади, а й допомагають долучитися до команди та налагодити спільну мову з колегами. Варто подякувати їхній праці – словами чи листівкою.

Факти ICTV підготували найкращі привітання з Днем HR-менеджера в листівках і прозі, які піднімуть настрій і мотивуватимуть на великі справи.

День HR-менеджера – привітання в прозі

***

Вітаю з Днем HR-менеджера і бажаю завжди і в усьому знаходити тільки найцінніші, найважливіші, найпотрібніші ресурси. Бажаю працювати на успіх, жити собі на втіху і кожен день проводити в оточенні хороших людей!

***

Вітаю з Днем HR-менеджера і бажаю креативно, вправно, легко й успішно працювати з персоналом, а ще гарно й швидко щоразу домагатися здійснення особистої мрії.

***

Бажаю кандидатів відмінних, щоб продуктивно працювали, щоб прагнули виконувати завдання швидко і правильно. Нехай співбесіди проходять на позитивних емоціях, а вакансії закриватимуться по клацанню пальців!

***

Вітаю з Днем HR-менеджера. Нехай на вакантні місця завжди трапляються саме ті люди, які вміють працювати, ладнати з колективом і досягати успіху.

***

Усіх HR-менеджерів вітаю з їхнім днем і бажаю вдалих проєктів, популярних застосунків, різноманітних розширень і стрімкого та прогресуючого розвитку!

***

День HR-менеджера – привітання у листівках

День HR

День HR-менеджера 2024 – листівки

День HR

Картинки з Днем HR-менеджера

День HR

Привітання з Днем HR-менеджера 2024

День HR

Листівки на День HR-менеджера

День HR

День HR-менеджера 2024 – привітання у картинках

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вересень дуже швидко минає і радує нас теплими днями. Однак зовсім скоро прийде жовтень, і середина осені приготує нам безліч свят, зокрема й церковних. Факти ICTV підготували календар свят жовтня 2024 року, щоб ви могли розпланувати місяць заздалегідь.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 07:20:16