Україна і світ

Суспільне розширює власне мовлення у марафоні Єдині новини

У рамках марафону Єдині новини #UАразом Суспільне Мовлення, інституція, яка має особливий юридичний статус, забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, що транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі Перший.

З 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі Перший інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, Суспільне. Студія, документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону Єдині новини #UАразом.

– Команда Суспільного розширює виробництво власного контенту на Першому каналі у межах невіддільної частини телемарафону Єдині новини #UАразом. Ми готові максимально посилювати мовлення, ділитися якісними документальними фільмами, регіональними історіями, актуальними розслідуваннями та використовувати можливості найбільшої в Україні мережі кореспондентів, – заявив глава правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Учасники марафону уклали Додаткову угоду до Меморандуму про взаємодію та співпрацю щодо впровадження нового підходу для розширення можливостей реалізації єдиної інформаційної політики України в умовах воєнного стану та забезпечення цілодобового інформаційного марафону Єдині новини #UАразом від 30 травня 2022 року.

Зараз дивляться

Водночас марафон Єдині новини #UАразом трансформує та покращує сітку марафону та збільшує перелік нових продуктів.

Так, у вихідні глядачі зможуть дивитися спеціальний для марафону випуск Ранок Марафон у ранкових слотах. Про інші зміни та нові продукти марафон Єдині новини #UАразом повідомлятиме в наступних новинах.

На початку повномасштабного вторгнення найбільші мовники, серед яких телеканали Рада, Суспільне, 1+1, Інтер, StarLightMedia, Україна об’єдналися і створили цілодобовий інформаційний марафон Єдині новини, щоб інформувати суспільство про найважливіші події відповідно до стандартів журналістики.

Ініціатива стала одним із найкращих та унікальних у світі прикладів саморегулювання у сфері медіа, а також ефективною практикою приватно-державного партнерства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-21 10:00:02

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин