Україна і світ

Суд відхилив прохання P. Diddy про нерозголошення звинувачень проти нього


Суд Нью-Йорка відхилив прохання Шона Комбса (P. Diddy) про приховування інформації стосовно його звинувачень у секс-торгівлі та рекеті. Музикант не хоче, щоб інформація з’явилася в ЗМІ.

Суд відхилив прохання P. Diddy щодо звинувачень

І хоча прохання про приховування інформації відхилили, суддя Арун Субраманіан прийняла заборону на поширення подробиць про засідання великого журі. Це може вплинути на підсумок розгляду.

Заборона від судді надійшла після скарги про злив владою відео, на якому Комбс б’є свою колишню дівчину Касандру Вентуру. Тоді захист музиканта заявив, що уряд передав відео ЗМІ, щоб знищити репутацію та перспективи успішного захисту Шона.

Однак федеральні агенти заявили, що не володіли роликом до його публікації в пресі.

Нагадаємо, що з кожним місяцем скандал навколо P. Diddy обростає новими деталями і звинуваченнями. Музикант може виявитися винним у торгівлі людьми, сексуальному насильстві та навіть у вбивстві. Одній із жертв могло бути дев’ять років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно діти P. Diddy відреагували на те, що відбувається навколо батька. Наразі продюсер під арештом, і шестеро з семи спадкоємців висловили підтримку артистові – вони назвали звинувачення відверто абсурдними.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 10:00:54