Україна і світ

Став не на той шлях: Трінчер заговорила про Волошина і його втечу


Анна Трінчер висловилася про свого екс-чоловіка, блогера Олександра Волошина. Вона також прокоментувала його втечу з України.

Трінчер про Волошина та його втечу

В одному з інтерв’ю зірка нагадала, що в неї були дуже погані стосунки з батьком, тому розрив із Волошиним став для неї трагедією.

– За звичкою я шукала чоловіка, тому що жила у співзалежних стосунках. Я не розуміла, як жити одній. Це все мене ранило, я підсвідомо шукала сильного чоловіка. Ходила на побачення, все це було… От, знаєте, коли ви приходите з побачення і запах не той, погляд не той, жарти не ті, все не те, і це тебе розбиває вщент, – зазначає Анна.

Після стосунків із Волошиним співачка зазначила, що зараз їх нічого не об’єднує. Нещодавно він втік з України, і тепер будує інше життя в Іспанії. Трінчер же вважає, її еск-чоловік став не на той шлях.

– Я думаю, що він у якийсь момент просто втратив себе і став не на той шлях. Але я завжди вірила в нього, як і в те, що він знайде сили повернути себе, – зізналася зірка.

Після роботи над собою артистка не женеться за любовними історіями, але вірить, що знайде свого чоловіка. Вона додала, що у своєму юному віці має високі запити щодо партнера.

Нагадаємо, що нещодавно Анна Трінчер заговорила про участь у реаліті Холостячка. Як виявилося, співачка не проти стати головною героїнею в такому проекті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Ближче до зірок

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 11:32:01