Україна і світ

Заблокована у нього: Мішель Андраде зізналась, чи спілкується з Потапом


Співачка Мішель Андраде зізналась, чи спілкується зі своїм експродюсером Потапом, який під час повномасштабної війни виїхав за кордон.

Мішель Андраде про спілкування з Потапом

Виконавиця раніше була підопічною лейблу Потапа і його ексдружини Ірини Горової. Під час повномасштабної війни вони припинили співпрацю.

Якщо ж з Горовою Мішель продовжує спілкуватися, то з Потапом – ні. Ба більше, експродюсер заблокував Андраде в соцмережах.

– Ні, взагалі не спілкуємося. Може, у майбутньому коли-небудь, але зараз ні. Я як була заблокована у нього (Потапа – Ред.), так і залишилася, – розповіла Андраде.

Раніше Мішель розповідала, що її вихід з лейблу не був скандальним. Однак, на думку співачки, Потап міг образитися на неї.

– Мені здається, що він образився на мене. Тому що він вклав своє серце і свої гроші. Я також вклала свою душу і свій час, свою молодість. Мені здається, він досі тримає якусь образу всередині, – розповідала виконавиця.

Як відомо, Потап заблокував у соцмережах не лише Андраде, а й ще одного свого експодопічного – Позитива (Олексія Завгороднього). До повномасштабного вторгнення вони були друзями, однак зараз усе змінилося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Мішель Андраде, Потап


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 11:46:42