Україна і світ

Стане уроком: Сумська заступилася за Цимбалюка у скандалі з російською музикою


Українська акторка Ольга Сумська відреагувала на скандал навколо її колеги, Тараса Цимбалюка. Вся справа в тому, що нещодавно артиста розкритикували через прослуховування пісень російських музикантів.

Сумська відреагувала на скандал із Цимбалюком

Так, в одному з недавніх інтерв’ю Ольгу запитали, що вона думає щодо інциденту з її колегою, який відпочивав з друзями під російську музику. Як виявилося, зірка стала на бік Тараса, і пояснила чому.

– Ми не можемо відстежити, хто нас знімає на вечірці. Хоча, сьогодні потрібно контролювати кожне своє слово і кожен крок – це дуже відповідально. Те, що трапилося з Тарасом – сподіваюся, це стане уроком для нього і для нас, що потрібно бути обережним, – зазначила Сумська.

Акторка зазначила, що вона знайома з сім’єю Цимбалюка, і впевнена, що Тарас – патріот, і що з ним трапився помилковий випадок.

Зараз дивляться

До речі, нещодавно і сам артист відреагував на критику – він визнав свою провину, і виправдовуватися не буде.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що нещодавно й акторка Злата Огнєвіч заступилася за Цимбалюка на тлі скандалу. Вона заявила, що добре знає актора, і Тарас дуже багато робить для наших військових. Злата нагадала, що в такі часи нам потрібно об’єднуватися, а не сваритися.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-20 11:12:10