Україна і світ

Спостерігатиму за цим цирком: у нападі на Ніколаса Карму зʼявилися нові деталі


Конфлікт між блогером Ніколасом Кармою та двома чоловіками у Полтаві отримав продовження. В одному з невідомих в мережі впізнали начальника місцевого ТЦК Олександра Логвиненка. В обласному терцентрі комплектування прокоментували інцидент.

Версія представників ТЦК

За інформацією речника ТЦК Романа Істоміна, очільник установи Олександр Логвиненко втрутився в розмову блогера з жінками, бо той ставив їм провокативні запитання на камеру. Логвиненко буцімто вирішив підійти до Карми та теж поставити йому два прості питання – про ставлення до ЗСУ та військової служби.

За словами Істоміна, Логвиненко одразу повідомив, що є офіцером Збройних сил. Спитавши у Карми те, що його цікавило він відійшов, каже речник. Роман Істомін додав, що саме блогер розпочав фізичну конфронтацію, підбігши до Олександра Логвиненка зі спини та вхопивши його за плече.

Реакція Ніколаса Карми на заяви речника ТЦК

Блогер поширив скриншот статті про себе, у якій сказано, що він застосував силу до військового. Показав запис з моментом спілкування з перехожими. Також інфлюенсер виклав відео дівчини, з якою так і не встиг поспілкуватися, що повідомила подробиці події.

Лице треба зберегти за будь-яку ціну, в рух підуть найабсурдніші історії й все задля того, аби відбілитись і звинуватити мене, а з нападника зробити жертву. Мені нічого додати. Просто буду спостерігати за цим цирком, – емоційно зазначив Карма.

Раніше блогер представив свою версію подій у соцмережах, заявивши, що під час знімання у Полтаві група чоловіків почала його провокувати, викрикуючи образливі слова. Також один із чоловіків підійшов до нього і запитав про ставлення до ЗСУ.

За словами Ніколаса Карми, він хотів записати розмову на свою камеру, проте інший чоловік, який був поруч, приставив йому пістолет до шиї.

До речі, в ТЦК повідомили, що поліція, яка відкрила кримінальне провадження, вже перевірила пістолет. Він виявився не бойовим, тому загрози здоровʼю та життю блогера не було, запевнив речник Роман Істомін.

Факти ICTV.Life звернулися за детальними коментарями до Ніколаса Карми та його менеджменту. Наразі, ніхто з них не відповів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ніколас Карма


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 14:00:46