Львівський портал

Рашисти скинули КАБи на Херсон: є постраждалі

У понеділок, 7 жовтня, війська рф скинули чотири керовані авіабомби на Херсон, у результаті чого постраждали понад 15 людей. Про це Львівському порталу повідомили у Херсонській ОВА.

Близько о 10:30 російські війська завдали авіаційного удару по місту. Зафіксували влучання по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі Херсона.

Внаслідок атаки 17 людей отримали поранення. Серед потерпілих – двоє дітей, зокрема дворічного хлопчика та чотирирічну дівчинку доставили до лікарні з вибуховими травмами та уламковими пораненнями ніг. Їхній стан стабільний.

Також наразі у медзакладі необхідну меддопомогу отримують ще 15 людей: шестеро чоловіків та восьмеро жінок. Одній потерпілій, жінці похилого віку, бригада «екстренки» надала меддопомогу на місці.

Згодом до лікарні звернувся ще один постраждалий через удар російської авіації по Херсону. У 18-річного хлопця діагностували вибухову травму й поранення гомілки. Йому надали меддопомогу і відпустили на амбулаторне лікування.

Станом на 14:44 кількість постраждалих зросла до 20 людей. До лікарні звернувся 66-річний чоловік із вибуховою травмою, якому медики наразі проводять обстеження та надають необхідну допомогу. Також 63-річний чоловік отримав вибухову травму і контузію, на цей момент він перебуває у лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ДСНС

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-07 14:54:57