Україна і світ

Співробітники YouTube зливають інформацію про ігри за гроші

Співробітники Google і YouTube “зливають” дані про заходи і майбутні анонси компаній за гроші. Працівники мають доступ до відео на платформі до того, як їх опублікують.

Співробітники YouTube зливають інформацію за гроші

Про це заявило видання 404 Media, яке провело розслідування і опублікувало звіт. За даними експертів, нещодавні витоки інформації про захід PlayStation State of Play продані співробітником YouTube за певну суму грошей.

A new Yoshi game (probably Woolly World 2) is going to be announced for Switch
by innintendo

Зараз дивляться

До цього відеоплатформа провела внутрішнє розслідування на тлі частих витоків про ігри ще до їхнього офіційного анонсу і виходу трейлерів в ефір.

Повідомляється, що співробітник Google використовував адміністраторський доступ для крадіжки інформації про продукцію Nintendo до анонсу новинок.

Раніше інсайдер Том Хендерсон зазначив, що перед презентацією Sony з ним зв’язалося 4 людини, пропонуючи інформацію про ще не анонсовані на заході ігри.

Том вважає, що YouTube в курсі про проблему, але не може вирішити її належним чином. У сервісі немає можливості заливати трейлери ігор за хвилину до виходу, оскільки ролики мають обробити всередині платформи.

Проблеми спостерігаються і на інших соціальних платформах – наприклад, TikTok провалив тест на фейки на тлі прийдешніх виборів у ЄС. Сервіс схвалив рекламу у вигляді роликів, які поширювали неправдиву інформацію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-04 17:09:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин