Україна і світ

Софія Ротару відсвяткувала свій день народження в колі сім’ї

У мережі з’явилося відео, як українська співачка Софія Ротару святкувала своє 77-річчя. У новому ролику зірка тримає в руках тортик і задуває свічку.

Як Софія Ротару відсвяткувала свій день народження

На фан-сторінці співачки в TikTok з’явилися короткі відео, де Софія відзначає свій день народження. Свято припадає на 7 серпня, і його Ротару відповідала в колі сім’ї в ресторані.

@sofico_sofico #рекомендации #sofiarotaru #софияротару #ротару #любимаяпевица ♬ оригинальный звук – Sofia Rotaru

Зараз дивляться

До речі, особливо уважні користувачі мережі припустили, що день народження Ротару святкувала за кордоном, а саме в Італії. Наприклад, офіціант приносить торт іменинниці в масці – в Україні таких обмежень для персоналу вже давно немає.

На відео можна побачити сина артистки, Руслана Євдокименка та онуку Соню, які співали для Софії пісню Happy Birthday to you.

Нагадаємо, що співачка досі не розповідає про своє особисте життя. Немає інформації, де зараз Ротару, а її сестра Ауріка відмовилася про це говорити в недавньому інтерв’ю. Родичка артистки також не знає нічого про те, що готель Ротару в Ялті хочуть продати місцеві окупанти. Єдине, що Ауріка сказала про сестру – у неї все добре і вона здорова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 09:13:05