Україна і світ

Slavia розповіла про стосунки з Dzidzio після розлучення

Українська співачка Slavia розповіла, чи підтримує стосунки зі своїм колишнім чоловіком, артистом Dzidzio (справжнє ім’я Михайло Хома).

Чи спілкуються Slavia та Dzidzio

Співачка зізналась, що вони офіційно розлучилися влітку 2021 року. Попри розрив стосунків, ексзакохані продовжують спілкуватися та підтримувати одне одного.

– Коли зідзвонюємося, – чи він мені подзвонить, чи я йому – дуже довго спілкуємося. У нас завжди є про що поговорити. Мені подобається Михайло як друг. Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: як класно бути Михайловим другом, як з ним легко. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала, – поділилася Slavia.

Зараз дивляться

Співачка пригадала, що після оформлення документів про розлучення, вони з Dzidzio відсвяткували цю подію в ресторані.

– Прийшли в ресторанчик, нас там вже всі офіціанти знають, ми часто там буваємо, присіли за столик і проговорили, напевно, дві години. А потім підходить офіціант і каже: Може, вам все-таки кави з тортиком. Ми навіть не помітили, як промайнув час, – розповіла ексдружина Dzidzio.

За словами Slavia, після розлучення вона не позбавлена чоловічої уваги. Однак у подробиці особистого життя артистка вдаватися не стала, оскільки боїться зурочити.

Зазначимо, що Slavia та Dzidzio перебували у шлюбі вісім років. Про розлучення вони оголосили у квітні 2021 року. Спільних дітей у пари немає.

Фото: Slavia

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 11:31:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин