Україна і світ

Склав важкий іспит: ексучасник Авіатора став бійцем-рятувальником


Колишній соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький розповів, яку військову спеціальність отримав. Музикант на початку повномасштабного вторгнення доєднався до ЗСУ добровольцем. Тепер склав новий іспит.

Де служить Ігор Воєвуцький з Авіатора

Артист та військовий підписав контракт у квітні 2022 року. Взяв собі позивний Франк на честь свого гурту Коло Франка. До того активно волонтерив, проте продовжує збирати кошти на потреби війська й зараз. Зокрема, оголосив збір на спорядження, яке знадобиться йому у новій військовий діяльності.

– Пройшов курс ТССС (тактичної медицини – Ред.) і сьогодні склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один із найскладніших іспитів у моєму житті! Особливо фізично! – емоційно поділився Ігор у Facebook.

Він пояснив, що практику приймають у курсанта, що максимально фізично виснажений та перебуває під постійним психологічним тиском.

Зараз дивляться

– Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок, – додав Воєвуцький.

Він вже придбав собі низку необхідних речей. Зі спорядження лишилося розібратися з бронежилетом, взуттям та навушниками.

Про свої військові будні та потреби Ігор Воєвуцький повідомляє шанувальникам у соцмережах. Проте, зазначає, що часто писати не може, адже майже постійно без звʼязку.

Нещодавно комік Андрій Лузан також розповідав про те, яке спорядження купує для себе, та поділився, як проходить його військовий вишкіл.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Ігор Воєвуцький

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 11:04:21