Україна і світ

Сили оборони завдали чергового удару по росії — Генштаб ЗСУ

Уражені важливі об’єкти ворога на території рф. Зокрема, низка тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області.

Про це увечері 29 липня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Наявна інформація про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області.
Ураження здійснювали сили й засоби Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України (ЦСО «А» СБУ) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ. Вказані об’єкти, поміж іншим забезпечують функціонування залізниці рф, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

«Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу. Далі буде…», — пообіцяли в Генштабі.

Як повідомляла АрміяInform, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг підтримує удари Сил оборони України по військових об’єктах на території росії.

 

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-07-29 20:47:34