Україна і світ

Шеннен Догерті подала до суду на ексчоловіка – хоче, щоб він виплачував їй аліменти

Американська акторка Шеннен Догерті подала до суду на колишнього чоловіка-зрадника, фотографа Курта Ісварієнка. Зірка серіалу Всі жінки відьми хоче, щоб чоловік платив їй аліменти.

Шеннен Догерті вимагає від ексчоловіка аліменти

Шеннен Догерті протягом багатьох років бореться з онкологією. Як пояснила знаменитість, зараз вона втратила практично всі джерела доходу. Єдине, від чого акторка ще отримує кошти – роялті за серіал Всі жінки відьми, однак і вони скоро виплачуватися не будуть.

Шеннен хоче, щоб ексчоловік виплачував їй аліменти – понад $15,3 тис. щомісяця, і щоб він покрив усі її судові витрати та послуги адвоката.

Зараз дивляться

– Через постійні проблеми зі здоров’ям я практично не можу працювати і не маю жодних перспектив працевлаштування в майбутньому. Сьогодні практично весь дохід, який я заробляю – це залишковий дохід від роботи, яку я виконувала до заміжжя, – зазначила Шеннен.

Акторка також заявила, що в Ісварієнка є кошти, щоб допомогти їй із медичними витратами. Також Догерті згадала, як ексчоловік жив на широку ногу, поки вона проходила експериментальне лікування.

– Незважаючи на те, що дохід Курта значно перевищує мій, він не виплачував тимчасової подружньої підтримки і не брав участі в оплаті послуг моїх адвокатів або бухгалтерських гонорарів і витрат з моменту подачі нашого позову про розлучення, – сказала Шеннен.

Нагадаємо, про розлучення з чоловіком Шеннен оголосила у квітні 2023 року. Причиною стала його невірність. Одного разу Шеннен Доерті розповіла, що дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку.

Онкологію в акторки виявили в 2015 році. У 2017-му у Догерті настала ремісія, а через два роки рак повернувся.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 18:48:03

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин