Україна і світ

Сестри Кіченок здолали китаянок у першому раунді Олімпійських ігор-2024

Українки Людмила та Надія Кіченок з перемоги стартували у парному розряді Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Український тандем у першому матчі на Олімпіаді переграв китайських спортсменок Сінь Ю Ван та Сайсай Чжен з рахунком 6:1, 6:4.

Сестри Кіченок вийшли до 1/8 фіналу на Олімпіаді-2024

Людмила та Надія не так давно вже зустрічалися з цими китаянками. У червні на кортах Берліна вони програли їм після двох тайбрейків.

Зараз дивляться

Цього разу українки не доводили справу до тайбрейків. У першій партії вони зробили три брейки та розгромили суперниць з рахунком 6:1. У другому сеті китаянки намагалися переломити хід зустрічі, хоча загалом на корті панувала рівна боротьба.

На три матчболи українки врешті вийшли за рахунку 5:4 на подачі суперниць. Перші дві спроби закрити поєдинок китаянки відіграли, але з третьої сестри Кіченок закрили матч.

Суперницями українок в 1/8 фіналу парного розряду літньої Олімпади-2024 стануть переможниць матчу між представницями Греції Деспіни Папаміхаїл та Марії Саккарі проти  американок Даніель Коллінз і Дезері Кравчик. Потенційні опонентки проведуть у вівторок, 30 липня.

Окрім Кіченок, у парному розряді під сьомим номером посіву стартує другий український тандем Марти Костюк і Даяни Ястремської, чий матч 1/16 фіналу з польками Магдою Лінетт та Аліцією Росольською запланований на 29 липня.

Олімпійські ігри, Теніс

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-29 19:42:06