Салат Граф: рецепт приготування
Спробуйте страву, яка поєднує ніжність курячого м’яса, приємну солодкість ананасів, хруст горіхів і смак овочів.
Кожен шар – це нова нотка, яка створює справжню симфонію на вашій тарілці.
Вишуканий і водночас простий у приготуванні салат Граф стане справжньою окрасою вашого столу. Тож не чекайте свята, а зробіть його самі просто зараз.
Як приготувати салат Граф в домашніх умовах і що для цього знадобиться – на Фактах ICTV.
Салат Граф: рецепт
Гарний, ошатний, смачний – домашні і гості будуть у захваті, якщо ви приготуєте салат Граф за класичним рецептом. Але передусім варто підготувати продукти.
Інгредієнти:
- 300 г відвареної курячої грудки
- 3 середні картоплини
- 2 середні моркви
- 3 яйця
- 100 г твердого сиру
- 1 баночка консервованих ананасів (кубиками)
- 100 г волоських горіхів
- майонез для змащування шарів
- сіль, перець – до смаку
Покроковий рецепт приготування
Салат Граф – це чудова альтернатива Олів’є. До речі, його теж можна заморозити, якщо раптом залишилось більше, ніж ви планували. Отже,
- Відваріть курячу грудку до готовності, охолодіть і наріжте кубиками.
- Картоплю та моркву відваріть до готовності, остудіть і натріть на крупній тертці.
- Відваріть яйця та натріть їх окремо на дрібній тертушці.
- Натріть твердий сир.
- Викладайте продукти шарами, кожен з яких змащуйте майонезом. Послідовність така: куряче м’ясо, картопля, морква, яйця, ананаси, тертий сир, подрібнені волоські горіхи.
- Салат Граф краще поставити в холодильник на 2-3 години, щоб він просочився. Перед подачею можна прикрасити зеленню або додатковими горіхами.
Смачного!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-16 12:51:00