Україна і світ

РЕБи, дрони, автівки: Дрималовський про потреби десантників і проєкт Друзі ДШВ


Представник пресслужби 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський розповів про потреби військових та назвав зірок, яких хотів би побачити у спільноті друзів ДШВ.

Орест Дрималовський про потреби десантників

Військовий зазначив, що у його бригади, яка нині боронить Україну на Курахівському напрямку, багато потреб. Однак їх можна закрити спільними зусиллями завдяки всеукраїнській платформі Друзі ДШВ.

– Бригада два роки без ротації на дуже складному напрямку. І, звісно, це РЕБи, дрони, автівки. Це складні технологічні рішення, типу радіолокаційних станцій. Багато великих потреб. Я дякую проєкту Друзі ДШВ за те, що ви нас підтримуєте. За цю відчутну підтримку, за медійну підтримку. Для нас цей проєкт є надважливим, – сказав Дрималовський.

Зараз дивляться

За словами Ореста, йому дуже приємно, що проєкт Друзі ДШВ підтримують знаменитості.

Однак він, як фанат футболу, хотів би, щоб до проєкту також приєдналися українські спортсмени. Наприклад, Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко, дзюдоїстка Дар’я Білодід чи тенісистка Еліна Світоліна.

– Мені б хотілося бачити наших чудових музикантів – Надю Дорофєєву, Тіну Кароль, Злату Огнєвіч, Валерія Харчишина. Доєднуйтесь, будь ласка! Ми, десантники, будемо дуже раді, – додав Орест.

Зазначимо, що на сайті Друзі ДШВ можна підтримати донатом як окрему бригаду, так і Десантно-штурмові війська загалом. Також на платформі є можливість оформити підписку на автоматичні щомісячні донати – суму ви обираєте самі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Орест Дрималовський


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 11:51:29