Україна і світ

Повернення Гендальфа: Ієн Мак-Келлен отримав пропозицію про роль


Британський актор Ієн Мак-Келлен натякнув на можливе повернення до ролі Гендальфа в новій трилогії Володаря перснів. Нагадаємо, що він втілив образ потужного чарівника у шести фільмах за творами Дж. Р. Р. Толкіна.

Ієн Мак-Келлен про роль Гендальфа

Наразі відомо мало подробиць стосовно знімання майбутніх стрічок по фентезійному всесвіту. Проте, там точно має зʼявитися маг, що напоумив гобіта Фродо позбутися Єдиного персня.

–  Мені щойно повідомили, що будуть нові фільми, і Гендальф буде залучений, і вони сподіваються, що я його зіграю, – розповів сер Ієн Мак-Келлен в розмові з виданням Big Issue.

Актор додав, що про старт знімання ще нічого не відомо. Сценарій до стрічки ще не написано.

Зараз дивляться

– Тож вони мають поквапитися! – зазначив 85-річний Мак-Келлен.

Нагадаємо, що на початку цього літа із зіркою Володаря перснів трапився неприємний інцидент – він впав зі сцени під час вистави у театрі Ноеля Коварда в Лондоні.

Ієн Мак-Келлен зазнав серйозних травм і був змушений припинити участь у гастрольному турі Великою Британією. До того він протягом двох місяців виступав у постановці Player Kings, яка є скороченою версією п’єс Вільяма Шекспіра Генріх IV: Частини 1 та 2.

Як почувається Ієн Мак-Келлен

Актор поділився, що фізично він ще слабкий. Покращити свій стан він сподівається за допомогою вправ.

– І, звісно, це емоційно важко. Ми всі спотикаємося протягом життя, але коли досягаєш мого віку, не завжди можеш піднятися, – філософські резюмував Мак-Келлен.

Він також розмірковує над тим, чи була ця випадковість пов’язана з віком та намагається переконати себе, що це був просто нещасний випадок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наразі актор вирішив взяти перерву до кінця року. Проте запевняє, що зробив це не через необхідність, а через власне бажання.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 09:01:23