Україна і світ

Потім ці кати приходять додому: Бєдняков різко висловився про звірства росіян


Ведучий Андрій Бєдняков звернувся до росіян, що підписані на нього в соцмережах, та показав, якими повертаються з полону РФ наші військові.

Андрій Бєдняков про звільнених з полону

Публікації в сториз шоумен зробив російською мовою, щоби до громадян країни-агресора швидше дійшов увесь жах того, що коять з українцями в російському полоні.

– Один хлопець перестав говорити. Просто пропав дар мови. Уявіть, яких жахливих тортур він зазнав. Просто знайте, яка у вас країна. І на скільки далеко ви від цивілізації. Терористи. Бандити. Брехуни, – емоційно звернувся до росіян Бєдняков.

скрин Андрій Бєдняков про полонених

Фото: Андрій Бєдняков/Instagram

Андрій Бєдняков зауважив, що катує українських військових не Путін, а звичайні росіяни, що повністю підтримують дії своєї влади і втратили будь-яку гуманність.

– Б’ють струмом полонених. Б’ють залізними палицями, ногами, кийками. Плюють. Вставляють цвяхи в тіла. Принижують морально. Людей, які не можуть їм дати здачі. Які не можуть навіть відповісти. А потім ці кати приходять додому і няньчать своїх дітей. Цілують дружин. Телефонують своїм мамам. Звірі. Людожери, які ніколи не стануть людьми. Ніколи, – резюмував ведучий.

скрин Андрій Бєдняков про полонених

Фото: Андрій Бєдняков/Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, кілька днів тому Україна повернула додому ще 103 своїх громадян. Більш ніж половина з них – ті, хто боронив Маріуполь. Це вже 57-й обмін полоненими від початку повномасштабного вторгнення.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 13:23:38