Україна і світ

Попри виклики війни, група ТАС демонструє розвиток

Попри безпрецедентні виклики, спричинені війною, TAS Group демонструє позитивну динаміку розвитку завдяки ефективним антикризовим заходам.

Про це розповіла в ексклюзивному інтерв’ю керівниця групи Анна Тігіпко.

– Попри складні обставини, пов’язані з війною в нашій країні, група компаній ТАС демонструє позитивну динаміку розвитку. Цьому сприяє наш диверсифікований портфель активів у ключових секторах економіки – промисловості, фінансах та сільському господарстві, – зазначила Анна Тігіпко.

Зараз дивляться

Фото: TAS group

За її словами, TAS обрав кілька стратегічних напрямків, які дають змогу підтримувати сталий розвиток підприємств в умовах кризи. Зокрема, це диверсифікація бізнесу для розподілу ризиків, розвиток міжнародного партнерства для доступу до нових технологій та ринків збуту, модернізація виробничих потужностей та впровадження інновацій, а також інвестиції в енергоефективність.

Як розповіла Анна Тігіпко, протягом 2022-2023 років металургійний завод Дніпрометиз ТАС придбав 7 сучасних волочильних ліній, що дало щмогу розширити асортимент продукції та наростити експорт. Підприємство також запустило нову лінію виробництва зварювального дроту, який має високий попит в Україні та на зовнішніх ринках.

Компанія ТАС Агро, попри втрату через окупацію частини земельного банку та замінування 3 тис. гектарів, успішно відновила бізнес-процеси, налагодила логістику експорту та оптимізувала виробництво. Агрохолдинг продовжує інвестувати в розвиток та впровадження сучасних агротехнологій.

– У логістичному секторі ми максимально автоматизували процеси, посилили координацію з Укрзалізницею та іноземними партнерами, щоб адаптуватися до поточних умов. У виробництві впроваджуємо енергоефективні рішення, шукаємо альтернативних постачальників сировини, переорієнтовуємося на нові ринки, – поділилася керівниця ТАС.

Група компаній також активно інвестує в персонал. Розуміючи вплив війни на співробітників, TAS Group впроваджує навчальні програми, розширює соціальну підтримку та мотивацію для своїх фахівців. Адже саме люди є найціннішим ресурсом будь-якої компанії, переконана Анна Тігіпко.

– Ми адаптуємося до нових реалій, впроваджуємо інноваційні рішення та зберігаємо фокус на потребах клієнтів. Диверсифікація бізнесу, міжнародне партнерство, модернізація виробництва та інвестиції в енергоефективність допомагають нам долати труднощі та продовжувати розвиток, – підсумувала керівниця групи TAS.

Приклад TAS Group доводить, що навіть під час війни можливо утримувати стабільність та забезпечувати зростання бізнесу. Завдяки оперативному реагуванню на кризові явища, оптимізації бізнес-процесів, пошуку нових ринків та впровадженню інновацій компанії можуть адаптуватися до викликів та продовжувати розвиток.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 09:02:02