Україна і світ

Не хочу робити хайп: Цимбалару про розлучення з Баклановим


Акторка Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення із зіркою серіалу Спіймати Кайдаша Григорієм Баклановим. Вона зізналася, що ці стосунки виросли з підліткового кохання та наразі залишаються єдиними серйозними в її житті.

Цимбалару про розлучення з Баклановим

Анастасія поділилася, що розрив дався непросто. Проте, це не було рішенням когось одного.

– Нас було двоє в стосунках, тому рішення ухвалювали ми двоє, – акцентувала акторка.

Цимбалару додала, що не виходила з цих стосунків, “не відчуваючи любові”. Тому знаменитість вважає, що ці почуття лишаться з нею, але пройдуть трансформацію. Разом з тим, акторка зауважила, що ця тема досі лишається болісною для неї, і їй не хочеться занурюватися в деталі.

Зараз дивляться

– Я не хочу робити з цієї теми хайп. Я хочу, щоби мене знали як гарну актрису, як професіонала своєї справи, як людину, яка намагається щось робити для цієї країни, допомагати, – наголосила Анастасія Цимбалару.

Акторка зауважила, що поважає свого ексчоловіка та не хоче, щоби в шанувальників склалося про нього хибне враження. Також їй хочеться захисти батьків з обох сторін від зайвої уваги та стресу через заголовки в медіа.

Чи спілкуються Цимбалару та Бакланов

При цьому Анастасія Цимбалару уточнила, що рішення про розлучення виникло не одразу. Спочатку пара розʼїхалася, щоби переосмислити ситуацію. Згодом подружжя зрозуміло, що час настав.

Ділити спільне майно Цимбалару та Бакланову не доведеться. Його в них просто немає. Вони винаймали квартири та постійно переїжджали, щоби було зручно діставатися до роботи. Зараз вони лишаються у добрих стосунках, які для неї дуже важливі. Нещодавно Анастасія зізналася, чи ходить на побачення та як спілкується з колишнім.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скрин з інтервʼю

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 10:38:18